A tanya és környéke

A vendégház 30 hektáros területen helyezkedik el, saját erdő és tó veszi körül. Mindezen túl található még parkosított udvar, kerti grill, melyek rendelkezésére állnak az ide ellátogatóknak. A terület kerítéssel körülzárt, igy a 30 hektáros terület biztonságos a legkisebb gyerekeknek is.


Az érintetlen természet, a tiszta levegő, a táj szépsége gondoskodik a regenerálódásról, egyaránt kedvet nyújthat a gyalogos túrákhoz és a kerékpározáshoz. Maga a tanya a falut elhagyva 1 km-re jobb oldalt található, közvetlenül a műút mellett, a zajos, forgalmas területektől távol.

A tanya területén növénytermesztéssel, illetve állattartással, -tenyésztéssel is foglalkozunk. Az állatállományunk folyamatosan látogatható vendégeink által. Mégis milyen állatokat láthatnak nálunk? Tanyánk otthont ad mangalica sertéseknek, magyar tarka szarvasmarháknak, cigája juhoknak, kecskéknek, illetve szebbnél szebb tanyasi dísztyúkoknak. Mindemmellett számos kutya is szaladgál a tanya területén belül. 

Hungarian_Grey_Cattle

Az állatokat természetes eredetű takarmányokkal etetjük. Résztveszünk a Bács-Kiskun Megyei Agrárkamara gesztorságában működő Kamra-Túra hálózatban, így tanyánkon vásárolhatnak is baromfit, tojást, stb.

Óvodás, iskolás, nyugdíjas, szakmai és baráti csoportok, valamint családok részére bemutatjuk gazdaságunkat és kísérő élményprogramokat (pl.: állatsimogatás, etetés, lovaskocsizás, stb.) szervezve vendégül látjuk őket.