Spárga magonc értékesítés

 

Spárga magonc értékesítés és telepítés

 

Minőség a kezdetektől!

 

A tökéletes spárga termesztése a kiváló minőségű spárga magonccal kezdődik. A Gyömbér Tanya nem csupán termesztéssel, hanem ezen túlmutatóan a spárga magoncok értékesítésével is foglalkozik. Külföldi partnereinken keresztül jutatjuk el hazai termesztőknek a minőségi spárga magoncokat, amelyek nívóját a Select Plan elismerés biztosítja, melyet a holland Naktuinbouw minőségbiztosító kertészei állítottak ki. Ez az elismervény biztosítja a termesztőket a spárga magoncok magas színvonaláról, betegségektől való mentességükről. Így a tökéletes kezdés és az optimális eredmény garantált.

Külföldi partnereink a kizárólagos forgalmazói egy új, innovatív fajtának, a Fortems-nek. A Fortems a mérsékelt éghajlati Európa körülményeihez tökéletesen igazított hibrid faj, mely a legjobb választást jelenti a spárga termesztéséhez. Már az első évtől kezdve a legmagasabb hozamot és a legkiválóbb minőséget garantálja a betakarítás során. A spárga fejek tökéletesen zártak, hajtásaik méret alapján optimálisan egyelőek, így a betakarított spárga színvonala első osztályú.

 

Ám nem csak leszállítjuk a spárga magoncokat: külföldi partnereinkkel egy kapcsolati hálót alkotunk, ahol megosztjuk tapasztalatainkat és szaktudásunkat az ügyfeleinkkel a maximális terméshozam eléréséhez! Mindemellett a Gyömbér Tanya a spárga magoncok leszállítása mellett vállalja a saját telepítőivel való elültetését is igény esetén, mely új lehetőségeket kínál leendő ügyfeleinknek.