Gyömbér Tanya

Üdvözöljük a Gyömbér Tanyán! 

Kikapcsolódra vágyik? Engedje meg, hogy ehhez egy ideális helyszínt ajánljak!

Nálunk a Gyömbér Tanyán kellemes környezetben, elbüvőlő vidéki hangulatban pihenheti ki magát. Kényelmes és barátságos körülmények közt, családias hangulatban töltheti el nálunk szabadidejét, igazi vidéki helyszínen.

A tanya a falut elhagyva 1 km-re jobb oldalt található, közvetlenül a műút mellett.

A elhelyezkedése miatt a Gyömbér Tanya kiválóan alkalmas családok, különféle nyári táborok (sátrazás), edzőtáborok, 
osztálykirándulások fogadására, szállásolására.
 


Apartmanjaink


A szobák, apartmanok jól felszereltek, mindegyikhez külön fürdőszoba biztosított. A ház felszereltségéhez tartozik gáztűzhely, hűtőszekrény, mosogató, kenyérpirító, teafőző, kávéfőző, étkészlet, evőeszköz, edénykészlet, tisztítószerek, mosogatószer. Külön konyha áll rendelkezésére a főzést kedvelőknek. További étkezési lehetőség: a helyi vendéglőben. Az apartmanokban mindemellett található hajszárító, vasaló, vasalódeszka, színes televízió, SAT TV, melyek minden kényelmet kielégítenek.

Környezet

A vendégház 30 hektáros területen helyezkedik el, erdő és tó veszi körül. Parkosított udvar, kerti grill áll rendelkezésére az ide ellátogatóknak. A parkolás zárt udvarban biztosított. 
Az érintetlen természet, a tiszta levegő, a táj szépsége gondoskodik a regenerálódásról, egyaránt kedvet nyújthat a gyalogos túrákhoz és a kerékpározáshoz. 

Szabadidő

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez, kihasználáshoz alábbi felszereltségeink lehetnek segítségére: kényelmes és hangulatos kerti bútorok, kerti tusoló, tűzrakóhely, grillező, kerékpár, tollaslabda, futballabda, ping-pong. Illetve lehetőséget nyújtunk lovaglásra is. Mindezek mellett a vendégek részt vehetnek a gazdálkodásban, lehetőség van a portán található állatok simogatására, etetésére, illetve a gyömölcsös ketben, valamint veteményesben található gyömölcsök és zöldségek szedésére, elfogyasztására.